Zinédine Zidane

De mooiste goals van Zinedine Zidane

Geweldige wereldgoals van de franse spits Zinedine Zidane vind je hier. Wij verzamelen de beste samenvattingen en momenten voor je, bekijk ze gratis en overzichtelijk op deze pagina. 

Elk land heeft wel zijn droomspeler, voor frankrijk is dat Zindane. Een leuke speler om te zien, iemand die niet met zich laat sollen, altijd spektakel brengt en alles doet voor de overwinning. Dat deed hij met veel goals en andere mooie voetbalbewegingen. 

Bekijk de beste goals, vrijetrappen en assists van Zidane

Fan van Zidane? Bekijk zijn videos en geniet nogmaals van zijn fenomenale acties en goals. In zijn carrière heeft hij er honderden gemaakt, waaronder meerdere wonderschone wereldgoals.

Meer over Zidane

Geboren in 1972 in Marseille en uitgegroeid tot Franse wereldster. Zidane bewijst echter dat hij niet alleen op het veld een topper is, ook als coach behaalt hij vele successen. Zijn voetbalcarriers begon bij Cannes en eindigde bij Real Madrid. 

Prijzen van Zidane

Zidane heeft een flinke prijzenkast zo won hij de nationale competitie in zowel Italie als ook Spanje en won hij met het Franse nationale elftal ook het WK in 1998 en ook het EK in 2000. Daarnaast wist hij bij Madrid ook de Champions League te winnen.