neymar

Neymar jr een wereldvoetballer

Brazilianen kunnen enorm goed voetballen en de beste op dit moment. Dat is Neymar jr, speler van PSG en daarvoor F.C. Barcelona. Zijn techniek is nagenoeg perfect, zijn snelheid en gedrevenheid onnavolgbaar en hij maakt menig tegenstander gek met zijn trucjes en kunsten. Verdedigers zijn nooit blij met Neymar voor zich, want het is gewoon wachten tot hij een wereldgoal maakt.

Een voetballer met karakter, passie een beetje flair en uitstraling. Iets waar alle supporters gek van worden en dan ook nog een voetballer die wereldgoals kan maken. Wat wil je nog meer als club.

Goals, vrijetrappen en skills van Neymar jr

Krijg jij ook niet genoeg van mooie trucjes en goals vanuit onmogelijke situaties. Bekijk dan de videos van Neymar en je zult je verwonderen. 

Meer over Neymar

IGeboren op 5 februari 1992 in Mogi Das Cruzes Brazilie, ontwikkelt zich een wereldtopper. Neymar jr is een typische linksbuiten voetballer. Een man met veel snelheid en wendbaarheid die op vroege leeftijd ging voetballen en net als bijna alle andere Braziliaanse voetballers begon met straatvoetbal en fussball. Zijn officieel carriere begon hij bij de club Santos, waarna hij in 2013 de overstap maakte naar Europa en het grote Barcelona. Deze verliet hij recent voor PSG met een record transferbedrag van 222 miljoen euro. Dat maakt het ook meteen de duurste voetballer allertijden en de verwachting is dat hij dit nog wel even zal blijven. Voorlopig kunnen dus de Fransen genieten van zijn wereldkunsten en wereldgoals. 

Prijzen Neymar

INeymar heeft tot nu toe al tientallen prijzen in zijn carriere bij elkaar gevoetbald. Zo heeft hij met Barcelona de Champions League gewonnen, is hij wee keer kampioen geworden van spanje en heeft hij 3 keer de Copa Del Rey gewonnen de spaanse beker. Ook heeft hij al tientallen doelpunten gemaakt voor het Braziliaanse nationaal elftal waarmee hij in 2016 Olympisch kampioen werd. 

Neymar jr