Dennis Bergkamp

De mooiste goals van Dennis Bergkamp

Een van de beste voetballers uit de Nederlandse geschiedenis is toch wel Dennis Bergkamp. Met vele wereldgoals en assists op zijn naam. Hoewel zijn voetbalcarriers geëindigd is, kun je nog steeds genieten van zijn geweldige acties en onwaarschijnlijke goals. Zoals hieronder de goal tegen Argentinië. 

Een fenomeen, die bij elke supporter een onuitwisbare indruk achterlaat. Een voetballer met een neusje voor de goal. Die altijd tot het gaatje gaat en op elk moment en vanuit elke positie kan scoren. Dat is Lionel Messi. 

Bekijk de beste goals, vrijetrappen en assists van Bergkamp

IBen jij ook fan van misschien wel de beste Nederlandse spits allertijden? Bekijk zijn goals, trucjes en acties op deze website.  

Meer over Dennis Bergkamp

Deze voetbaltopper werd geboren op 10 mei 1969 in Amsterdam. Daar op de voetbalpleintjes en straatjes leerde hij als kind van de bal te houden en dat liet hem niet meer los. Hij starte zijn carrière bij Ajax waar hij op 12 jarige leeftijd meteen indruk maakte. 

Prijzen van Bergkamp

Met veel goals voor het Nederlands elftal en voor zijn clubs mag hij met recht een geweldenaar genoemd worden, want dat heeft hij bewezen niet alleen in goals. Ook met prijzen. Zo werd hij kampioen van Nederland, won hij de Europacup 2, de UEFA cup en werd hij ook in Engeland Kampioen met Arsenal.