Christiano Ronaldo

De mooiste goals van Christiano Ronaldo

Een voetballer die met zijn ogen dicht nog wel een wereldgoal kan maken. Een voetballer die vanuit een onmogelijke hoek zich vrij speelt met een simpele actie en vervolgens een fenomenale goal kan maken. Dat is Christiano Ronaldo. Bekijk hier zijn mooiste en beste acties en geniet van zijn voetbalkunsten. 

Als voetbalfan is het kijken naar Ronaldo genieten, elke wedstrijd tovert hij met de bal en geeft elke wedstrijd flair met goals, assists en onverwachtse trucjes. . 

De beste kopgoals, assists, vrijetrappen van Ronaldo

Wereldgoals in overvloed, welke vind jij het mooiste. Bekijk de videos hieronder en oordeel zelf. ​

Meer over Christiano Ronaldo

Deze topper is geboren op 5 februari 1985 in Funchal Portugal. Hij geeft de voorkeur aan een linksbuiten positie, vanwaar hij ook de meeste van zijn wereldgoals heeft gemaakt. Ook hij raak op jonge leeftijd verslaafd aan voetbal en traint al heel snel als een prof. Hij laat zich direct in het diepen gooien en is voor niemand bang. Zijn talent viel op toen hij in Lissabon speelde en de scouts van Manchester United overblufte en de zekerheid gaven dat ze hem naar Manchester moesten halen. Een gouden zet, want deze voetballer zou later de beste ter wereld worden. Voor Manchester speelde hij 6 seizoenen, met vele goals en prijzen tot hij in 2009 naar Real Madrid vertrok. Dit tot veel verdriet bij de fans in Manchester, want zijn houding zorgde ervoor dat iedereen daar van hem hield en met pijn in het hart vertrok hij naar Spanje. Daar waar hij nu nog steeds voetbalt en ook daar de sterren van de hemel speelt. Of hij daar ook zijn carriere zal eindigen in de grote vraag, want de transfergeruchten zijn er elke transferperiode.  

Cristiano_Ronaldo

Prijzen van Christiano Ronaldo

IEen kast die flink wat gewicht moet houden, dat zal Christiano thuis hebben. Want de prijzen pakt hij aan de lopende band. Zo heeft hij bijvoorbeeld de Champions League 1 keer met Manchester en 4 keer met Real Madrid gewonnen. Ook werd hij 3 keer kampioen in engeland en won hij diverse bekers daar tijdens zijn periode. In Spanje werd hij 2 keer kampioen n ook hier won hij met zijn team diverse bekers.  En tot zijn grote vreugde kon hij zijn talent ook laten spreken voor zijn land Portugal. Die mede dankzij hem in 2016 Europees Kampioen werd.